FELICITÀ

Type

Complete renovation
Private residence on 4 levels

Location

Switzerland

Completion date

February 2022

 

Description

Our interior design studio was entrusted with the complete renovation of a family house with an atypical typology: 4 levels to accommodate a family with 3 young children.


In short : we have redone everything !


The initial distribution was made up of footbridges crossing the house and the different levels from side to side. These footbridges have been removed and replaced by glass floors highlighting the height of the volumes and allowing light to circulate between the levels.


The kitchen has opened onto a large dining area, very convivial, the layout has been optimized with the creation of a pantry-laundry area on the side.


All the floor and wall coverings have been redesigned and our agency has proposed a unique composition and materiality.


The choice and subtle mix of materials was a key step in the development of this project, a light terrazzo for example, a contrast of modernity and softness, underlines the midnight blue color of the kitchen.


The layouts, numerous and practical for the whole family, have all been custom designed by our studio. These are customized in a multitude of colours ranging from navy blue to water green and bring a beautiful uniqueness to this family home.


The wallpapers choices, the paintings and of course the chosen lighting make it a personalized and elegant accommodation.


The result: a pleasant and friendly home, suitable for the whole family, mixing contemporary style and an assertive character in the image of our customers.